Bugzilla (bugzilla.redhat.com) will be under maintenance for infrastructure upgrades and will not be available on July 31st between 12:30 AM - 05:30 AM UTC. We appreciate your understanding and patience. You can follow status.redhat.com for details.
Bug 76851 - dia does not find some fonts
Summary: dia does not find some fonts
Keywords:
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 56563
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: dia
Version: 8.0
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Alexander Larsson
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2002-10-28 09:20 UTC by lionel.cons
Modified: 2007-04-18 16:47 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-02-21 18:50:03 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description lionel.cons 2002-10-28 09:20:42 UTC
Description of Problem:

dia does not find some fonts that it should be able to find

Version-Release number of selected component (if applicable):

$ dia --version
Gnome dia 0.90

How Reproducible: easy

Steps to Reproduce:
1. run `dia /usr/share/doc/dia-0.90/samples/UML-demo.dia`
2. you get warning boxes about missing fonts (e.g. helvetica bold)
3. xlsfonts shows that the fonts are available

Actual Results:
warnings, you can't use these fonts

Expected Results:
no warning, you can use these fonts

Comment 1 Alexander Larsson 2003-08-12 12:18:21 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of 56563 ***

Comment 2 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 18:50:03 UTC
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.