Bug 77213 - hardware cursor AND software cursor on same X display
hardware cursor AND software cursor on same X display
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 76772
Product: Red Hat Raw Hide
Classification: Retired
Component: XFree86 (Show other bugs)
1.0
i686 Linux
medium Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Mike A. Harris
David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-11-03 06:40 EST by David Monniaux
Modified: 2007-04-18 12:48 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-11-03 07:25:45 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)
Xserver log (52.07 KB, text/plain)
2002-11-03 07:17 EST, David Monniaux
no flags Details
XF86Config (3.18 KB, text/plain)
2002-11-03 07:19 EST, David Monniaux
no flags Details

  None (edit)
Description David Monniaux 2002-11-03 06:40:58 EST
From Bugzilla Helper:  
User-Agent: Mozilla/5.0 (compatible; Konqueror/3; Linux)  
  
Description of problem:  
Using XFree86-4.2.99.1-0.20021018.5: both the "normal" X cursor (cross) and 
the red shadowed cursor appear. Only the red shadowed one is moved by the 
mouse.  
  
Version-Release number of selected component (if applicable):  
XFree86-4.2.99.1-0.20021018.5 
  
How reproducible:  
Always now (seems to need DRM on) 
  
Steps to Reproduce:  
1.Run X.  
2. 
3.  
	  
  
Actual Results:  The black cross cursor remains forever at the center of the 
display, while the red cursor is moved by the mouse. 
  
Expected Results:  I should only have gotten the red cursor. 
  
Additional info:
Comment 1 Mike A. Harris 2002-11-03 06:56:32 EST
Please attach your X server config file and log file using the link below.
Also, please attach the output of:

cat /proc/version
Comment 2 Mike A. Harris 2002-11-03 06:57:58 EST
This sounds identical to bug #76772.  Do you have the same hardware?
Comment 3 David Monniaux 2002-11-03 07:17:02 EST
Created attachment 83285 [details]
Xserver log
Comment 4 David Monniaux 2002-11-03 07:19:24 EST
Created attachment 83286 [details]
XF86Config
Comment 5 David Monniaux 2002-11-03 07:25:38 EST
Linux version 2.4.20-rc1 (root@localhost.localdomain) (gcc version 3.2 
20020903 (Red Hat Linux 8.0 3.2-7)) #8 Sun Nov 3 12:48:32 CET 2002 
 
[Have to run this one because of bugs in FireWire in the shipped RH8 
kernel...]
Comment 6 Mike A. Harris 2002-11-03 07:27:45 EST
Yeah, this has to be the same issue.  Adding you to CC of original report,
and closing this one as a duplicate.  Please follow up on the other
report.

Thanks.

*** This bug has been marked as a duplicate of 76772 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.