Bug 7755 - installer only formats and turns on one swap partition
installer only formats and turns on one swap partition
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer (Show other bugs)
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Erik Troan
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 1999-12-11 16:30 EST by Matthew Galgoci
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2000-02-22 13:50:40 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Matthew Galgoci 1999-12-11 16:30:24 EST
This bug pertains at least to the following build of Red Hat Linux:

porkchop:/mnt/test/6.1-2/i386 on 12-11-1999 @3:00pm est.

While installing using an expert text install, an nfs install method, and a
custom install class, the installer did not format all swap partitions.
Only the first swap partition on /dev/hda was formatted and turned on. The
next partition on /dev/hda that was of type swap was not formatted,
activated, or added to /etc/fstab.

This was a low memory machine, so the isntaller activated the swap
partition early.
Comment 1 Jay Turner 2000-02-22 13:50:59 EST
This issue is resolved in the latest cut of the installer (available in beta)

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.