Bug 77595 - Installer fails when loading slang rpm - aic7xxx driver problem
Installer fails when loading slang rpm - aic7xxx driver problem
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 75377
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
8.0
i586 Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Michael Fulbright
Brock Organ
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-11-09 21:37 EST by Need Real Name
Modified: 2007-04-18 12:48 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-11-10 12:45:24 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
dump of error (105.34 KB, text/plain)
2002-11-09 21:38 EST, Need Real Name
no flags Details

  None (edit)
Description Need Real Name 2002-11-09 21:37:47 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; Q312461)

Description of problem:
Installer will not get past the point where it tries to load the slang rpm.  
I'm using an iso image that I've downloaded twice and validated it with the 
md5 checksum and media check option in the installer.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Run an install
2.
3.
	

Additional info:
Comment 1 Need Real Name 2002-11-09 21:38:52 EST
Created attachment 84388 [details]
dump of error
Comment 2 Need Real Name 2002-11-10 00:43:02 EST
After further research, it looks like the aix7xxx module is barfing...

<4>scsi0:0:6:0: Attempting to queue an ABORT message
<4>scsi0:0:6:0: Command found on device queue
<4>aic7xxx_abort returns 0x2002
Comment 3 Michael Fulbright 2002-11-11 10:40:07 EST

*** This bug has been marked as a duplicate of 75377 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.