Bug 77613 - Open Office provides no presentation templates
Open Office provides no presentation templates
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 84777
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: openoffice.org (Show other bugs)
8.0
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Dan Williams
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-11-10 17:29 EST by Guy Davis
Modified: 2007-04-18 12:48 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-10-12 03:42:06 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Guy Davis 2002-11-10 17:29:35 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 Galeon/1.2.6 (X11; Linux i686; U;) Gecko/20020830

Description of problem:
When creating a new OO Impress presentation, the option is available to use
templates, however none are presented in the list.  This means the only types of
presentations I can create are either completely black and white (dull) or
custom with colors I choose myself.  I've used OO before and they always
provided a set of example slide layouts to make colorful slides easy to make.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Start Open Office (Impress icon for presentation)
2.Select "From Template" option #2 in "Autopilot Presentation" dialog
3.Drop down list of templates is completely empty.  Must click next.
4.Slide design option is only "<Original>".  Still nothing to preview.
	

Actual Results:  Ended up with a first slide that had some text I had entered,
but it was completely white with black text.  Pretty boring.

Expected Results:  I should have got the option of selecting a template or slide
design that actually had some color and looked good.

Additional info:

Open Office RPMs installed:
openoffice-i18n-1.0.1-8
openoffice-1.0.1-8
openoffice-libs-1.0.1-8
Comment 1 Dan Williams 2004-02-27 11:18:36 EST

*** This bug has been marked as a duplicate of 84777 ***
Comment 2 Caolan McNamara 2004-10-12 03:42:06 EDT
close as duplicate

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.