Bug 79614 - Will not Install - Says bad media - - Media Passes test
Will not Install - Says bad media - - Media Passes test
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 75377
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
8.0
i686 Linux
high Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Jeremy Katz
Brock Organ
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-12-13 19:08 EST by Kurt Dathe, Jr.
Modified: 2006-02-21 13:50 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-02-21 13:50:20 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
2 nd install Dump (71.79 KB, text/plain)
2002-12-13 19:10 EST, Kurt Dathe, Jr.
no flags Details
1 st Install Dump (75.03 KB, text/plain)
2002-12-13 19:11 EST, Kurt Dathe, Jr.
no flags Details

  None (edit)
Description Kurt Dathe, Jr. 2002-12-13 19:08:32 EST
Description of problem:


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.Start Install from CDROM
2.Select Install Everything
3.Install will not complete
    
Actual results:
Does a Debug dump to Floppy

Expected results:
Full Install

Additional info:
Have 2 disks with Debug info on them
Comment 1 Kurt Dathe, Jr. 2002-12-13 19:10:34 EST
Created attachment 88715 [details]
2 nd install Dump
Comment 2 Kurt Dathe, Jr. 2002-12-13 19:11:37 EST
Created attachment 88716 [details]
1 st Install Dump
Comment 3 Michael Fulbright 2002-12-16 10:48:49 EST

*** This bug has been marked as a duplicate of 75377 ***
Comment 4 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 13:50:20 EST
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.