Bug 80630 - Installer Crashed: "i386.rpm could not be opened"
Installer Crashed: "i386.rpm could not be opened"
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 75377
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
8.0
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Jeremy Katz
Mike McLean
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-12-28 22:29 EST by salil Kulkarni
Modified: 2007-04-18 12:49 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-02-21 13:50:45 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Crash-Dump (67.25 KB, text/plain)
2002-12-28 22:32 EST, salil Kulkarni
no flags Details

  None (edit)
Description salil Kulkarni 2002-12-28 22:29:59 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; YComp 5.0.2.4)

Description of problem:
I have been trying to install Red Hat Linux 8.0 for about a week, but every 
time I reach the step where anaconda is installing "Bluecurve", I get an error 
message which says "i386.rpm could not be opened", This could be due to missing 
file, bad media, or bad package". I have included the dump as an attachment.

I have checked the media using "boot: linux mediacheck", and all installation 
CD's passed the test.

My system is:

Intel Celeron 466Mhz.
128 MB SDRAM
Intel 810 graphics.
8.0 GB HDD (Currently used by Windows XP)
3.0 GB HDD (Intended to be used by Red Hat Linux 8.0)

It will be great if there is a solution to this problem.




Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Boot CD 1
2.Follow all steps until installation starts. (Graphical Mode)
3.While installing "Bluecurve", installer crashes.
    

Actual Results:  Error Message: /.../i386.rpm could not be opened. This could 
be due to missing file, bad media, or bad package.

Expected Results:  Installation is successful

Additional info:

Intel Celeron 466Mhz.
128 MB SDRAM
Intel 810 graphics.
8.0 GB HDD (Currently used by Windows XP)
3.0 GB HDD (Intended to be used by Red Hat Linux 8.0)
Comment 1 salil Kulkarni 2002-12-28 22:32:48 EST
Created attachment 88972 [details]
Crash-Dump
Comment 2 Jeremy Katz 2002-12-28 23:57:53 EST

*** This bug has been marked as a duplicate of 75377 ***
Comment 3 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 13:50:45 EST
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.