Bug 80681 - "System clock uses UTC" checkbox doesn't work
"System clock uses UTC" checkbox doesn't work
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 73498
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: redhat-config-date (Show other bugs)
8.0
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Brent Fox
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-12-29 13:38 EST by Andre Robatino
Modified: 2008-05-01 11:38 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-02-21 13:50:46 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Andre Robatino 2002-12-29 13:38:32 EST
Description of problem: can't permanently change "System clock uses UTC" setting


Version-Release number of selected component (if applicable): 1.5.2-10


How reproducible:always


Steps to Reproduce:
1. Try changing "System clock uses UTC" setting (change checked to unchecked
or vice versa).
2. Click OK to supposedly save setting.
3. Bring up redhat-config-date again.  Change wasn't saved.
Comment 1 Brent Fox 2003-01-02 09:02:35 EST

*** This bug has been marked as a duplicate of 73498 ***
Comment 2 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 13:50:46 EST
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.