Bug 81088 - Installer hangs when loading dhclient-3.0p|1-9.i386.rpm
Installer hangs when loading dhclient-3.0p|1-9.i386.rpm
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 75377
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
8.0
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Jeremy Katz
Mike McLean
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-01-03 21:08 EST by Pat Robinson
Modified: 2007-04-18 12:49 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-02-21 13:50:55 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
A dump of the error (65.05 KB, text/plain)
2003-01-03 21:14 EST, Pat Robinson
no flags Details

  None (edit)
Description Pat Robinson 2003-01-03 21:08:37 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1)

Description of problem:
The file /mnt/sysimage/var/tmp/dhclient-3.0p|1-9.i386.rpm cannot be opened. 
This is due to a missing file, a bad package, or bad media.
This is the message reported by anaconda. I've tried verifying the media, the 
hard drive and almost everything else.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Attemp to load RH 8.0 on my system(makes no difference which options)
2.
3.
    

Actual Results:  Hangs up with the error reported above

Expected Results:  Load the software and run

Additional info:

I will attach the dump to this report
Comment 1 Pat Robinson 2003-01-03 21:14:23 EST
Created attachment 89120 [details]
A dump of the error
Comment 2 Michael Lee Yohe 2003-01-06 12:15:29 EST
This appears to be a duplicate of Bug 75377.  Please refer to the instructions
in that bug report to see if the updated image provided will correct your problem.
Comment 3 Michael Fulbright 2003-01-08 15:12:01 EST

*** This bug has been marked as a duplicate of 75377 ***
Comment 4 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 13:50:55 EST
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.