Bug 81312 - Nautilus in phoebe won't use bluecurve theme
Nautilus in phoebe won't use bluecurve theme
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 80387
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: nautilus (Show other bugs)
8.0
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Alexander Larsson
Jay Turner
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-01-07 18:10 EST by Trever Adams
Modified: 2015-01-07 19:02 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-02-21 13:51:00 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Trever Adams 2003-01-07 18:10:50 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 Galeon/1.2.7 (X11; Linux i686; U;) Gecko/20021216

Description of problem:
Well, the icons are not really there if I tell it to use the bluecurve icon
theme with the preference/theme bit.  I have removed and reinstalled all
nautilus packages and the redhat-artwork package... nothing works.  If I use
gconf-editor to change the icon-theme for nauilus to gnome, I get icons.  Change
it back to Bluecurve... nothing.

There is /usr/share/pixmaps/nautilus/Bluecurve/, and everything seems right
there.  Minor, but annoying.  Should be fixed before official release.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Set icon theme to blue curve
2. open a nautilus browser window
3. No icons (or just .tar.gz ones), no directory icons, etc.
    

Actual Results:  No icons really, just blank white sheets of paper

Expected Results:  should be icons visible.

Additional info:
Comment 1 Alexander Larsson 2003-01-08 05:46:24 EST

*** This bug has been marked as a duplicate of 80387 ***
Comment 2 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 13:51:00 EST
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.