Bug 82391 - Traceback from firstboot in Phoebe2
Summary: Traceback from firstboot in Phoebe2
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 82061
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: firstboot   
(Show other bugs)
Version: 9
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Brent Fox
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-01-21 20:26 UTC by Bernd Bartmann
Modified: 2008-05-01 15:38 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-02-21 18:51:17 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Traceback from firstboot in Phoebe2 (550 bytes, text/plain)
2003-01-21 20:26 UTC, Bernd Bartmann
no flags Details
firstboot traceback... (550 bytes, application/octet-stream)
2003-01-21 21:10 UTC, Thomas M Steenholdt
no flags Details

Description Bernd Bartmann 2003-01-21 20:26:18 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.0.1) Gecko/20021003

Description of problem:
When firstboot comes up in Phoebe2 I at first get a traceback (see attachment),
after clicking Ok firstboot works without a problem

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Install Phoebe2
2. Watch the tracebach when firstboot is run
3.
    

Additional info:

Comment 1 Bernd Bartmann 2003-01-21 20:26:58 UTC
Created attachment 89487 [details]
Traceback from firstboot in Phoebe2

Comment 2 Thomas M Steenholdt 2003-01-21 21:10:25 UTC
Created attachment 89489 [details]
firstboot traceback...

It's not unlikely that this is the exact same traceback that has previously
been posted here. I just wanted to say; Hey i've got that error as well - on
Phoebe x.93 - Hope it's of use

Comment 3 Thomas M Steenholdt 2003-01-21 21:12:32 UTC
exactly the same, sorry!

Comment 4 Bill Nottingham 2003-01-21 23:09:33 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of 82061 ***

Comment 5 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 18:51:17 UTC
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.