Bug 82518 - Time Module gives error on first boot.
Time Module gives error on first boot.
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 82061
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: firstboot (Show other bugs)
9
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Brent Fox
qa-i18n
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-01-22 19:49 EST by Shawn Earnest
Modified: 2008-05-01 11:38 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-02-21 13:51:20 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
This is the file it created for me. (550 bytes, application/octet-stream)
2003-01-22 19:50 EST, Shawn Earnest
no flags Details

  None (edit)
Description Shawn Earnest 2003-01-22 19:49:38 EST
I get this error upon my first boot into the OS after install. This is right
before I create my user account.

File Attached.
Comment 1 Shawn Earnest 2003-01-22 19:50:30 EST
Created attachment 89537 [details]
This is the file it created for me.
Comment 2 Bill Nottingham 2003-01-23 00:36:46 EST

*** This bug has been marked as a duplicate of 82061 ***
Comment 3 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 13:51:20 EST
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.