Bug 8324 - Can not mount root after install
Summary: Can not mount root after install
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 6772
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 6.1
Hardware: i386 Linux
medium
high
Target Milestone: ---
Assignee: Jay Turner
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2000-01-10 10:58 UTC by trumpy
Modified: 2015-01-07 23:40 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-02-10 02:38:03 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description trumpy 2000-01-10 10:58:34 UTC
I have a system with two SCSI cards, the first card is a Buslogic
controller and has a hard drive, tape backup, CDROM, and ZIP drive
attached. The second controller is an Adaptec 2940UW with two disk drives
attached. When I run the installation I assigned / to sdd06, but when I try
to reboot after the install completes, sdd is assigned to the ZIP drive,
and the system reports that it can't mount the root partition. Is there any
way I can edit /etc/fstab in /boot?

Comment 1 Jay Turner 2000-02-10 02:38:59 UTC
*** This bug has been marked as a duplicate of 6772 ***


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.