Bug 83349 - GRUB not booting on Tyan Tahoe II
GRUB not booting on Tyan Tahoe II
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: grub (Show other bugs)
9
i386 Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Jeremy Katz
Glen Foster
:
: 83351 (view as bug list)
Depends On:
Blocks: 79579
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-02-02 22:08 EST by Lamar Owen
Modified: 2007-04-18 12:50 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-06-29 16:44:55 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Lamar Owen 2003-02-02 22:08:59 EST
Description of problem:
After a successful install of GinGin4 (phoebe 2), the system will not reboot.

Version-Release number of selected component (if applicable):
Phoebe 2 release.

How reproducible:
Always.

Steps to Reproduce:
1.Install 
2.reboot
3.See garbage after a GRUB string.
    
Additional info:

Tyan Tahoe II 440FX motherboard with dual Pentium II 266.
Adaptec AHA2940UW
Seagate ST15150N 4.2GB HD
ES 1370 sound card
Hauppage BT878 TV card.
Intel eepro100 NIC
Avance Logic ALG2064i graphics (anaconda reports an ELSA GLoria-L)

Repeatable with a different VGA card.
Comment 1 Lamar Owen 2003-02-02 23:53:07 EST
*** Bug 83351 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 2 Jeremy Katz 2003-02-04 14:47:43 EST
Did this work in 8.0?  Does it work if you comment out the splashimage line from
grub.conf?
Comment 3 Jeremy Katz 2003-06-29 16:44:55 EDT
Closing due to inactivity.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.