Bug 83351 - GRUB not booting on Tyan Tahoe II
GRUB not booting on Tyan Tahoe II
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 83349
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: grub (Show other bugs)
9
i386 Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Jeremy Katz
Glen Foster
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-02-02 23:33 EST by Lamar Owen
Modified: 2008-01-17 12:49 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-02-21 13:51:34 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Lamar Owen 2003-02-02 23:33:23 EST
Description of problem:
After a successful install of GinGin4 (phoebe 2), the system will not reboot.

Version-Release number of selected component (if applicable):
Phoebe 2 release.

How reproducible:
Always.

Steps to Reproduce:
1.Install 
2.reboot
3.See garbage after a GRUB string.
    
Additional info:

Tyan Tahoe II 440FX motherboard with dual Pentium II 266.
Adaptec AHA2940UW
Seagate ST15150N 4.2GB HD
ES 1370 sound card
Hauppage BT878 TV card.
Intel eepro100 NIC
Avance Logic ALG2064i graphics (anaconda reports an ELSA GLoria-L)

Repeatable with a different VGA card.
Comment 1 Lamar Owen 2003-02-02 23:53:04 EST
Accidentally multiposted 83349.

*** This bug has been marked as a duplicate of 83349 ***
Comment 2 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 13:51:34 EST
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.