Bug 834242 - After user creation, the user name is not appearing in left pane.
After user creation, the user name is not appearing in left pane.
Status: CLOSED ERRATA
Product: Red Hat Satellite 6
Classification: Red Hat
Component: WebUI (Show other bugs)
6.0.1
Unspecified Unspecified
unspecified Severity medium (vote)
: Unspecified
: 6.0
Assigned To: Adam Price
Og Maciel
: Triaged
: 834559 (view as bug list)
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-06-21 06:05 EDT by Sachin Ghai
Modified: 2014-09-18 12:47 EDT (History)
6 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
System Engine did not display a newly created user in the left pane until the page reloaded. This fix corrects the search validation for users. The user list correctly displays.
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-12-04 14:46:43 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
create a user with name 'test_user' but the left pane is not updated with name. Instead a message appears at top (41.11 KB, image/png)
2012-06-21 06:05 EDT, Sachin Ghai
no flags Details
After refreshing or navigating the user's tab again, the newly created user's name appeared under left pane ( in this case user name is test_user) (23.88 KB, image/png)
2012-06-21 06:07 EDT, Sachin Ghai
no flags Details

  None (edit)
Description Sachin Ghai 2012-06-21 06:05:53 EDT
Created attachment 593407 [details]
create a user with name 'test_user' but the left pane is not updated with name. Instead a message appears at top

Description of problem:
After user creation, the user name is not appearing in left pane.
When I navigate the users tab again then the left pane was updated with the newly user name.

And a message appears on UI is:
"did not meet the current search criteria and is not being shown."

Version-Release number of selected component (if applicable):
katello-glue-candlepin-0.2.41-1.el6.noarch
katello-0.2.41-1.el6.noarch
katello-cli-common-0.2.40-1.el6.noarch
katello-certs-tools-1.1.6-1.el6.noarch
katello-qpid-client-key-pair-1.0-1.noarch
katello-common-0.2.41-1.el6.noarch
katello-configure-0.2.26-1.el6.noarch
katello-qpid-broker-key-pair-1.0-1.noarch
katello-repos-0.2.4-1.el6.noarch
katello-cli-0.2.40-1.el6.noarch
katello-glue-pulp-0.2.41-1.el6.noarch
katello-selinux-0.2.5-1.el6.noarch
katello-all-0.2.41-1.el6.noarch
katello-glue-foreman-0.2.41-1.el6.noarch
katello-candlepin-cert-key-pair-1.0-1.noarch

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1. Create user
2. see left pane for username listing
3.
  
Actual results:
After user creation, the user name is not appearing in left pane.

Expected results:
Left pane should automatically be updated on new user creation

Additional info:
Comment 1 Sachin Ghai 2012-06-21 06:07:47 EDT
Created attachment 593408 [details]
After refreshing or navigating the user's tab again, the newly created user's name appeared under left pane ( in this case user name is test_user)
Comment 2 Tom McKay 2012-06-22 08:37:26 EDT
*** Bug 834559 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 3 Adam Price 2012-08-07 12:49:39 EDT
this has been fixed as a side-effect of fixing bug 841984 (https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=841984).

merged into master (https://github.com/Katello/katello/commit/309826f2fa56fd4a630b058fefa8aa9f4b184ce5)
Comment 6 Og Maciel 2012-09-14 17:28:25 EDT
Verified using:

* candlepin-0.7.8-1.el6cf.noarch
* candlepin-selinux-0.7.8-1.el6cf.noarch
* candlepin-tomcat6-0.7.8-1.el6cf.noarch
* katello-1.1.12-7.el6cf.noarch
* katello-all-1.1.12-7.el6cf.noarch
* katello-candlepin-cert-key-pair-1.0-1.noarch
* katello-certs-tools-1.1.8-1.el6cf.noarch
* katello-cli-1.1.8-4.el6cf.noarch
* katello-cli-common-1.1.8-4.el6cf.noarch
* katello-common-1.1.12-7.el6cf.noarch
* katello-configure-1.1.9-3.el6cf.noarch
* katello-glue-candlepin-1.1.12-7.el6cf.noarch
* katello-glue-pulp-1.1.12-7.el6cf.noarch
* katello-qpid-broker-key-pair-1.0-1.noarch
* katello-qpid-client-key-pair-1.0-1.noarch
* katello-selinux-1.1.1-1.el6cf.noarch
* pulp-1.1.12-1.el6cf.noarch
* pulp-common-1.1.12-1.el6cf.noarch
* pulp-selinux-server-1.1.12-1.el6cf.noarch
Comment 8 errata-xmlrpc 2012-12-04 14:46:43 EST
Since the problem described in this bug report should be
resolved in a recent advisory, it has been closed with a
resolution of ERRATA.

For information on the advisory, and where to find the updated
files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.

http://rhn.redhat.com/errata/RHSA-2012-1543.html
Comment 9 Mike McCune 2013-08-16 14:20:47 EDT
getting rid of 6.0.0 version since that doesn't exist

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.