Bug 836148 - ovirt-node occasionally hangs on reboot
ovirt-node occasionally hangs on reboot
Status: CLOSED NOTABUG
Product: oVirt
Classification: Community
Component: ovirt-node (Show other bugs)
unspecified
Unspecified Unspecified
unspecified Severity unspecified
: ---
: ---
Assigned To: Mike Burns
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-06-28 04:41 EDT by Fabian Deutsch
Modified: 2016-04-26 11:08 EDT (History)
7 users (show)

See Also:
Fixed In Version: 2.6.0
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-08-31 09:36:59 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Fabian Deutsch 2012-06-28 04:41:13 EDT
Description of problem:
On F17 ovirt-node sometimes hangs on reboot.

Version-Release number of selected component (if applicable):
F17 based builds 2.4.1

How reproducible:
Sometimes

Steps to Reproduce:
1. Install
2. Log in
3. Drop to shell
4. run reboot
  
Actual results:
Screen goes blank and machine does not reboot

Expected results:
Machine reboots

Additional info:
Seen in a VM
It's not bug #834034
Comment 1 Fabian Deutsch 2012-08-31 09:36:59 EDT
This only happened with edited ISO with the igor plugin. So not relevant for us and additionally solved by the igor plugin.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.