Bug 85303 - can'd add device
can'd add device
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 76446
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: redhat-config-network (Show other bugs)
7.3
i386 Linux
high Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Harald Hoyer
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-02-27 14:36 EST by Richard Poworski
Modified: 2008-05-01 11:38 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-02-21 13:52:01 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
error dump (2.15 KB, text/plain)
2003-02-27 14:37 EST, Richard Poworski
no flags Details

  None (edit)
Description Richard Poworski 2003-02-27 14:36:28 EST
Description of problem:
am trying to add another device.  start redhat-net-config from gnome menu selection.  Once I have the panel visible, I select Add under the Device tab and get "An exception has occurred"


Version-Release number of selected component (if applicable):
redhat-config-network 1.0.0-1

RedHat release -  2.4.18-3

How reproducible:
always, try to create a new device

Steps to Reproduce:
1.select programs
2.select system
3.select network configuration
4. slect add under device tab
    
Actual results:
error result

Expected results:
able to add addional results - hoping to be able to add a wireless card on this particular system.

Additional info:
Comment 1 Richard Poworski 2003-02-27 14:37:23 EST
Created attachment 90406 [details]
error dump

this is the dump from the abend
Comment 2 R.B. Woods 2003-03-03 23:03:59 EST
I also have this issue with 2 rh7.3 machines.  Both are up2date w/all patches. 
I suspect a patch has actually caused this issue because it does work on an
unpatched system fresh off the CDs.  rbw
Comment 3 Harald Hoyer 2003-03-10 09:01:35 EST

*** This bug has been marked as a duplicate of 76446 ***
Comment 4 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 13:52:01 EST
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.