Bug 86110 - Network Configuration crashes when adding new device
Network Configuration crashes when adding new device
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 76446
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: redhat-config-network (Show other bugs)
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Harald Hoyer
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2003-03-14 03:15 EST by Nick Bryan
Modified: 2008-05-01 11:38 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2006-02-21 13:52:11 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)
Dump produced by network configuration (2.15 KB, text/plain)
2003-03-14 03:17 EST, Nick Bryan
no flags Details

  None (edit)
Description Nick Bryan 2003-03-14 03:15:27 EST
Description of problem:
Network configuration fails when you try to add a new device.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:
Happens every time on my machine.

Steps to Reproduce:
1.Start network configuration under gnome
2.Click add new device
Actual results:
Unhandled exception occurs

Expected results:

Additional info:
Comment 1 Nick Bryan 2003-03-14 03:17:09 EST
Created attachment 90598 [details]
Dump produced by network configuration
Comment 2 Harald Hoyer 2003-03-14 06:24:06 EST

*** This bug has been marked as a duplicate of 76446 ***
Comment 3 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 13:52:11 EST
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.