Bug 90004 - Installation of redhat7.3 from disk fails.
Summary: Installation of redhat7.3 from disk fails.
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 75008
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda
Version: 7.3
Hardware: i686
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Jeremy Katz
QA Contact: Mike McLean
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-05-01 01:20 UTC by corbin bennett
Modified: 2007-04-18 16:53 UTC (History)
0 users

(edit)
Clone Of:
(edit)
Last Closed: 2006-02-21 18:52:51 UTC


Attachments (Terms of Use)
dump from installation failure (69.55 KB, text/plain)
2003-05-01 01:21 UTC, corbin bennett
no flags Details

Description corbin bennett 2003-05-01 01:20:06 UTC
During installation from cd, installation halts with a request to post dump to 
buglist for Anaconda.

Comment 1 corbin bennett 2003-05-01 01:21:21 UTC
Created attachment 91432 [details]
dump from installation failure

Comment 2 Michael Fulbright 2003-05-01 15:21:16 UTC
Have you tested your installation media?

Comment 3 corbin bennett 2003-05-01 16:56:35 UTC
First, I hope I am using this form correctly...I've never used Bugzilla before.
Next, in answer to the previous post, I have used this same installation media 
to successfully install Redhat on about half a dozen machines.  I will attempt 
to install Redhat 7.3 from this same media on another machine this morning 
(5/1/03) and report the results here.
I will say that the machine from which the error was generated has had a 
recent crash from which I was not able to recover and that is why I was re-
installing Redhat 7.3 from cd.  That crash makes me wonder if the HardDisk may 
be bad.  
At any rate, the anaconda dump file was generated so I went ahead and 
committed it here.

Comment 4 corbin bennett 2003-05-01 20:12:12 UTC
OK, now I've changed the hard drive and I'm using a different RedHat 7.3 cd.
Same result.
More explanation about the failure...
The installation seems to go fine.  I select all my options and take the 
default disk formatting.
Packages are loading, loading, loading, then about the time I would expect the 
first disk to be done...that's when the previously described failure occurs.
The window comes up with text that asks that I submit the 'bug' here.


Comment 5 Michael Fulbright 2003-05-13 18:56:59 UTC
This error normally occurs when there is an error reading from the CD drive. My
experience with this problem is that some CD media/CD drive combinations don't
always work.

You could try swapping the CD drive out in the machines which do not work.

*** This bug has been marked as a duplicate of 75008 ***

Comment 6 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 18:52:51 UTC
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.