Bug 97142 - xset can prepend but not append font directories
xset can prepend but not append font directories
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: XFree86 (Show other bugs)
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Mike A. Harris
David Lawrence
: MoveUpstream
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2003-06-10 16:31 EDT by Todd A. Jacobs
Modified: 2007-04-18 12:54 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2004-09-01 12:58:35 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Todd A. Jacobs 2003-06-10 16:31:54 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 Galeon/1.2.7 (X11; Linux i686; U;) Gecko/20030131

Description of problem:
"xset +fp /path/to/fonts" works as expected, and prepends the fonts to the font
list. However, using "xset fp+ /path/to/fonts" has no effect at all.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1. xset fp+ /path/to/fonts

Actual Results:  fonts not added to font list

Expected Results:  fonts should be appended to font list

Additional info:

xfs managing ~3,200 TrueType fonts.
Comment 1 Mike A. Harris 2003-06-11 02:02:02 EDT
Please report at http://bugs.xfree86.org and include the URL here to the
upstream bug report for tracking purposes.

Comment 2 Todd A. Jacobs 2003-06-11 15:47:15 EDT
Bug added to XFree86 bugzilla as Bug #359.
Comment 3 Mike A. Harris 2004-09-01 12:58:35 EDT
Closing bug "WORKSFORME", as I can't reproduce this, and neither
can upstream:  http://bugs.xfree86.org/show_bug.cgi?id=359

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.