Bug 974790 - Error when trying to view "My Applications"
Error when trying to view "My Applications"
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 974498
Product: OpenShift Online
Classification: Red Hat
Component: Website (Show other bugs)
2.x
Unspecified Unspecified
unspecified Severity urgent
: ---
: ---
Assigned To: Clayton Coleman
libra bugs
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-06-15 17:08 EDT by Chris
Modified: 2015-05-14 21:28 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2013-06-16 21:27:49 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Chris 2013-06-15 17:08:31 EDT
Description of problem: Same as bugs 971136 and 974498. I had difficulty with multiple app deletions, and the problem occurred soon afterwards. Like bug 971136, I imagine this requires manual intervention.


How reproducible: The error is persistent and cannot be resolved by me.


Steps to Reproduce:
1. Go to "My Applications" page.

Actual results: "We appear to be having technical difficulties"


Expected results: Should get app list.
Comment 1 Yujie Zhang 2013-06-16 21:27:49 EDT

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 974498 ***
Comment 2 Andy Grimm 2013-06-18 14:25:12 EDT
Chris, I have removed your "rails0" app, which appeared to be the cause of your issue.  Sorry for the inconvenience.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.