Bug 98086 - gpm init script fails
gpm init script fails
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Raw Hide
Classification: Retired
Component: gpm (Show other bugs)
1.0
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Eido Inoue
David Lawrence
:
: 98096 (view as bug list)
Depends On:
Blocks: CambridgeBlocker
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-06-26 09:44 EDT by Sammy
Modified: 2007-04-18 12:55 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version: 1.20
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-07-28 17:15:24 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Sammy 2003-06-26 09:44:57 EDT
It looks like something in the way gpm is called is changed which leads 
to the failure of the init script. When I make the call as 
 
daemon gpm -m $DEVICE -t $MOUSETYPE 
 
than it works.
Comment 1 Eido Inoue 2003-06-26 10:17:47 EDT
I assume you're referring to the version of gpm that just went into rawhide, but
to be sure, what version-release are you referring to?
Comment 2 Sammy 2003-06-26 10:20:10 EDT
Yes, gpm-1.20.1-32. 
Comment 3 Eido Inoue 2003-06-26 14:41:28 EDT
*** Bug 98096 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 4 Eido Inoue 2003-07-28 17:15:24 EDT
fixed in rawhide version

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.