Bug 1775531

Summary: Add the AWS cli to the OSP CI image
Product: OpenShift Container Platform Reporter: Pierre Prinetti <pprinett>
Component: InstallerAssignee: Pierre Prinetti <pprinett>
Installer sub component: OpenShift on OpenStack QA Contact: David Sanz <dsanzmor>
Status: CLOSED ERRATA Docs Contact:
Severity: high    
Priority: unspecified CC: dsanzmor, lsm5, wjiang
Version: 4.2.0   
Target Milestone: ---   
Target Release: 4.2.z   
Hardware: All   
OS: All   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: 1775530 Environment:
Last Closed: 2019-12-03 22:43:15 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:
Bug Depends On: 1775530    
Bug Blocks:    

Description Pierre Prinetti 2019-11-22 08:27:15 UTC
+++ This bug was initially created as a clone of Bug #1775530 +++

Description of problem:

OpenShift on OpenStack CI test images need an AWS client in order to attach domain names to the API and Ingress floating IPs.

Additional info:
The issue is fixed on the `master` 4.3 branch already.


ref: https://github.com/openshift/installer/pull/2663

Comment 1 Lokesh Mandvekar 2019-11-25 15:36:24 UTC
This issue is affecting 4.2 as well. I filed Bug 1776379 for it.

Comment 3 Tomas Sedovic 2019-11-25 15:50:29 UTC
*** Bug 1776379 has been marked as a duplicate of this bug. ***

Comment 6 errata-xmlrpc 2019-12-03 22:43:15 UTC
Since the problem described in this bug report should be
resolved in a recent advisory, it has been closed with a
resolution of ERRATA.

For information on the advisory, and where to find the updated
files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.

https://access.redhat.com/errata/RHBA-2019:3953