Bug 901788

Summary: unable to browse to install media (ISO)
Product: [Fedora] Fedora Reporter: mkruger <intotheapex>
Component: virt-managerAssignee: Cole Robinson <crobinso>
Status: CLOSED DUPLICATE QA Contact: Fedora Extras Quality Assurance <extras-qa>
Severity: high Docs Contact:
Priority: unspecified    
Version: 18CC: berrange, crobinso, hbrock, hein, jforbes, rdieter, vinu, virt-maint
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: x86_64   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2013-01-24 16:03:17 EST Type: Bug
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:

Description mkruger 2013-01-19 03:26:36 EST
Description of problem:

Browse button causes virt-manager to lock up.

Version-Release number of selected component (if applicable):

0.9.4-4.fc18

How reproducible:

every time

Steps to Reproduce:

1. create a new virtual machine
2. click browse to select install media
3.
  
Actual results:

virt-manager hangs after browse button has been selected.

Expected results:

Should be able to browse to ISO file. 

Additional info:
Comment 1 mkruger 2013-01-19 22:24:22 EST
*** Bug 901789 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 2 Vinu Moses 2013-01-20 13:28:29 EST
I am able to reproduce the bug mentioned by the tester when I am logged in using KDE. However, when I login as the same user using Gnome, this problem disappears.
Comment 3 mkruger 2013-01-20 15:00:06 EST
Yes, my problems were experienced while logged into KDE. I didn't try any other desktop environments. I probably should mention it is possible to manually type in the path to the ISO and install from there. So, it's just the browsing which is broken under KDE. Oddly, I have never seen this problem before on F16 or F17 when using KDE.
Comment 4 Eike Hein 2013-01-21 21:06:27 EST
I can reproduce this on F18 with virt-manager-0.9.4-4.fc18.noarch in KDE 4.10 RC3.
Comment 5 Cole Robinson 2013-01-24 16:03:17 EST
Thanks for the report all, there's a fix upstream, build hopefully coming before next week.

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 880781 ***