Bug 10393 - No "open with" listing whaen right-clicking on a file in gmc
No "open with" listing whaen right-clicking on a file in gmc
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: gmc (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Jonathan Blandford
: 10674 11149 (view as bug list)
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2000-03-28 11:19 EST by anthony_placilla
Modified: 2013-04-02 00:13 EDT (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2000-06-21 23:07:42 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description anthony_placilla 2000-03-28 11:19:29 EST
     When right-clicking on a text file (or any other file for that
 matter) in gmc & choosing "Open With", no applications show up in the
 dialog box.

 AFAIR in 6.1 it worked with the exception that Gedit would segfault.
Comment 1 lzs 2000-04-05 06:38:59 EDT
The blank list happens only under some circumstances, I've not been able to
determine what the determining factor is. It doesn't happen with a user who has
a somewhat empty directory, but it does with a user whose home directory is
somewhat filled with files. In the former case, the blank list problems surfaces
when the user browses over to a directory filled with many files.
Comment 2 Preston Brown 2000-05-08 10:43:59 EDT
*** Bug 10674 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 3 Preston Brown 2000-05-08 10:51:59 EDT
*** Bug 11149 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 4 tai4ji2x 2000-05-10 14:17:59 EDT
hmm...  looks like this bug has been around for a while!  =(  any luck with it
Comment 5 tai4ji2x 2000-05-11 20:03:59 EDT
personally, although this bug is not system-critical, i do find it very
annoying...  can't someone at least give an update on the progress of tracking
down this bug?  btw, so is the gmc component assigned to jrb@redhat.com or
Comment 6 tai4ji2x 2000-05-16 03:59:59 EDT
Comment 7 John Verel 2000-05-17 23:43:59 EDT
Yep, it's been around for a while.  Is there anything going on with it?
Comment 8 tai4ji2x 2000-05-25 21:35:59 EDT
wow...  i'm a little disappointed.  nobody from redhat will give even a one-
sentence quick reply.  nothing.  nada...  =(
Comment 9 John Verel 2000-06-21 23:07:41 EDT
Hello?  Anybody home?  This bug has been open for almost three months.  Any
comment from Red Hat?

Comment 10 Jonathan Blandford 2000-07-18 18:19:23 EDT
I am unable to duplicate this bug with the latest GNOME releases, either from
gnome.org or in Rawhide.  Can you tell me if it still happens?


Comment 11 tai4ji2x 2000-08-03 01:54:20 EDT
what packages need updating, then?  say, if i installed 6.2 from scratch

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.