Bug 12042 - gui install fails on vmware
gui install fails on vmware
Status: CLOSED WONTFIX
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
7.1
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Michael Fulbright
:
: 12996 (view as bug list)
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2000-06-10 06:27 EDT by Gene Czarcinski
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-06-24 15:52:03 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Gene Czarcinski 2000-06-10 06:27:17 EDT
Trying the gui install on vmware (current production vmware 2.0-476 running
on RHL 6.2), the install fails --


running /sbin/loader
Probing for mouse type...
Unknown card.  falling back to VGA16
Traceback (innermost last):
  File "/usr/bin/anaconda", line 250, in ?
    result = xserver.startX ()
  File "/usr/lib/anaconda/xserver.py", line 38, in startX 
    if not os.access (serverPath, os.X_OK):
TypeError: argument 1: expected string, None found
install exited abnormally
Comment 1 Stephen Rasku 2000-06-10 12:43:08 EDT

*** This bug has been marked as a duplicate of 12041 ***
Comment 2 Gene Czarcinski 2000-06-24 15:50:02 EDT
Occurs on beta2 also.
Comment 3 Gene Czarcinski 2000-06-24 15:52:01 EDT
*** Bug 12996 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 4 Michael Fulbright 2000-07-27 13:57:46 EDT
vmware is not a supported platform.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.