Bug 22753 - text install failed at the end.
Summary: text install failed at the end.
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda
Version: 7.1
Hardware: i386
OS: Linux
high
high
Target Milestone: ---
Assignee: Brent Fox
QA Contact: Brock Organ
URL:
Whiteboard:
Keywords:
: 22607 22787 (view as bug list)
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2000-12-22 20:29 UTC by Red Hat Bugzilla
Modified: 2008-03-13 19:18 UTC (History)
0 users

(edit)
Clone Of:
(edit)
Last Closed: 2001-01-09 20:03:11 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Red Hat Bugzilla 2000-12-22 20:29:46 UTC
I tried the text mode install on an Intel 810 machine. I selected
workstation and used the second IDE HD. The first IDE HD has RedHat
7.0. After everything was installed, I selected 1400x1050 for X.
Then I pressed "No" to boot in the graphics mode. After that, the
installer screen went blank and never came back.

Comment 1 Red Hat Bugzilla 2000-12-27 16:29:56 UTC
Assigned to a developer.

Comment 2 Red Hat Bugzilla 2000-12-28 21:01:05 UTC
Some video cards, notably the i810 and some Voodoo 3's will behave strangely if
we test the X configuration on them in the installer.  In the past, the
installer does not create the button if the card is one of these.  I took it out
for beta 1, hoping that some of the problems in XFree4 have gone away, but
apparently they have not.  I've re-enabled the code that checks for these cards,
so this should not happen in the future.  Fixed in cvs.  Brock, please verify.



Comment 3 Red Hat Bugzilla 2000-12-28 22:27:50 UTC
*** Bug 22607 has been marked as a duplicate of this bug. ***

Comment 4 Red Hat Bugzilla 2001-01-09 20:03:08 UTC
*** Bug 22787 has been marked as a duplicate of this bug. ***

Comment 5 Red Hat Bugzilla 2001-01-10 13:40:18 UTC
verified fix in qa0110.0 test tree ... option to "test" x configuration is now
not present for i810 machines ...


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.