Bug 510207 - thunderbird folder highlighting bizarre, X server problem of some sort?
thunderbird folder highlighting bizarre, X server problem of some sort?
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: xorg-x11-server (Show other bugs)
All Linux
low Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: X/OpenGL Maintenance List
Fedora Extras Quality Assurance
: 518423 (view as bug list)
Depends On: 516765
  Show dependency treegraph
Reported: 2009-07-08 07:27 EDT by Jonathan Kamens
Modified: 2010-03-29 08:15 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2009-08-27 22:39:10 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

External Trackers
Tracker ID Priority Status Summary Last Updated
Mozilla Foundation 508385 None None None Never

  None (edit)
Description Jonathan Kamens 2009-07-08 07:27:03 EDT
With current Rawhide, in thunderbird, when I click and drag a message to file it in a folder and drag my mouse cursor over my folder list, the folder that gets highlighted is eight folders above the one my mouse is actually over.  When I let go of the mouse button, the message gets dropped into the highlighted folder, not the one my mouse is over.  I don't think this is a thunderbird bug because thunderbird was last updated May 19, while the problem started occurring in the last few days.  I think it's an X server bug, since xorg-x11-server-Xorg and xorg-x11-server-common were updated right before the problem showed up.
Comment 1 Jonathan Kamens 2009-08-04 16:32:53 EDT
Still broken with today's Rawhide update.  Is there anything I can do to move this along?
Comment 2 Jonathan Kamens 2009-08-25 12:40:50 EDT
I no longer see this problem with today's rawhide.

However, I'm not 100% certain it's fixed, because when I encountered it before, I was using the openchrome driver, and now I am using the vesa driver and can't test if it's still broken with the openchrome driver, because the openchrome driver doesn't currently work in Rawhide.

Therefore, I think this bug needs to stay open until bug 516765 is fixed so I can test with openchrome to see if it's fixed there.
Comment 3 Jonathan Kamens 2009-08-27 22:39:10 EDT
Works with openchrome driver now as well.
Comment 4 Jonathan Kamens 2010-03-29 08:15:52 EDT
*** Bug 518423 has been marked as a duplicate of this bug. ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.