Bug 850164 - [ovirt-webadmin] - Webadmin Dashboard - Should not show blank page when browsing between Dashboards
[ovirt-webadmin] - Webadmin Dashboard - Should not show blank page when brows...
Status: CLOSED WONTFIX
Product: Red Hat Enterprise Virtualization Manager
Classification: Red Hat
Component: ovirt-engine-webadmin-portal (Show other bugs)
3.1.0
x86_64 Linux
unspecified Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Barak
David Botzer
infra
:
: 817773 (view as bug list)
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-08-21 09:43 EDT by David Botzer
Modified: 2016-02-10 14:39 EST (History)
7 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2013-12-29 06:15:12 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: Infra
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description David Botzer 2012-08-21 09:43:31 EDT
Description of problem:
Shows a blank page when browsing between Dashboards,

Version-Release number of selected component (if applicable):
3.1/si14

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.install rhevm+reports
2.Create 1 entity of a kind
3.Select an entity from Tree Pane
4.Press the dashboard tab
5.Select a different dashboard
  
Actual results:
Shows a blank page when browsing between Dashboards

Expected results:
Should a different page when browsing between Dashboards,
e.x Loading page or else

Additional info:
Comment 1 Barak 2012-08-30 11:38:10 EDT
*** Bug 817773 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 2 Alexey Chub 2012-09-19 07:39:38 EDT
*** Bug 850106 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 4 Itamar Heim 2013-12-29 06:15:12 EST
Closing old bugs. If this issue is still relevant/important in current version, please re-open the bug.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.