Bug 906291 - [oVirt-webadmin] [network] Non-VM networks not being detached from cluster
[oVirt-webadmin] [network] Non-VM networks not being detached from cluster
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 906289
Product: oVirt
Classification: Community
Component: ovirt-engine-webadmin (Show other bugs)
3.2
Unspecified Unspecified
urgent Severity unspecified
: ---
: ---
Assigned To: Alona Kaplan
Alona Kaplan
network
:
Depends On:
Blocks: ovirt-3.2-release 908412
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-01-31 06:52 EST by Mike Kolesnik
Modified: 2013-02-10 07:17 EST (History)
7 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
: 908412 (view as bug list)
Environment:
Last Closed: 2013-02-10 07:17:29 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)


External Trackers
Tracker ID Priority Status Summary Last Updated
oVirt gerrit 11654 None None None Never

  None (edit)
Description Mike Kolesnik 2013-01-31 06:52:07 EST
Description of problem:
Tried to detach non VM network but failed. Command doesn't get to the backend side.


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
100%


Steps to Reproduce:
1. Create Non-VM network in the DC
2. Attach the network to a cluster
3. Detach the network from the cluster (In clusters main tab)
  
Actual results:
Nothing happens


Expected results:
Network should detach from the cluster


Additional info:
Might be related to bug 906289
Does not happen when performed from networks main tab
Comment 1 Dan Kenigsberg 2013-02-10 07:17:29 EST
The underlying cause of this bug is the same as that of bug 906289. Closing as duplicate to reduce noise level.

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 906289 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.