Bug 64559 - Polish keymap not working
Polish keymap not working
Status: CLOSED ERRATA
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: XFree86 (Show other bugs)
7.3
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: X/OpenGL Maintenance List
David Lawrence
:
: 64833 64904 65025 65220 65846 (view as bug list)
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-05-07 18:11 EDT by Marek Kassur
Modified: 2011-01-29 07:34 EST (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-05-07 18:11:30 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Marek Kassur 2002-05-07 18:11:21 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i586; en-US; rv:1.0rc1) Gecko/20020417

Description of problem:
Syntax error in file /usr/X11R6/lib/X11/xkb/symbols/pl 

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Set Keylayout to pl
2.
3.
	

Additional info:

Additional comma in file pl cause syntax error:

 
--- pl  Tue May  7 23:54:08 2002
+++ pl.new      Tue May  7 23:54:31 2002
@@ -24,7 +24,7 @@
     key        <AB06> {        [                                       ],
                        [          nacute,          Nacute      ]       };
     key        <AD07> {        [                                       ],
-                       [        EuroSign,                      ]       };
+                       [        EuroSign                       ]       };
     key        <AD09> {        [                                       ],
                        [          oacute,       Oacute         ]       };
     key <AC02> {       [                                       ],
Comment 1 Mike A. Harris 2002-05-13 03:08:56 EDT
Fixed in internal XFree86 4.2.0-10 build, will appear in any future
releases.  Thanks for reporting this.
Comment 2 Mike A. Harris 2002-05-13 14:31:33 EDT
*** Bug 64833 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 3 Mike A. Harris 2002-05-14 09:14:09 EDT
*** Bug 64904 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 4 Mike A. Harris 2002-05-20 19:07:00 EDT
*** Bug 65220 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 5 Mike A. Harris 2002-05-24 21:38:11 EDT
*** Bug 65025 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 6 Mike A. Harris 2002-06-02 23:21:01 EDT
*** Bug 65846 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 7 Mark J. Cox (Product Security) 2003-06-25 11:52:24 EDT
An errata has been issued which should help the problem described in this bug report. 
This report is therefore being closed with a resolution of ERRATA. For more information
on the solution and/or where to find the updated files, please follow the link below. You may reopen 
this bug report if the solution does not work for you.

http://rhn.redhat.com/errata/RHSA-2003-066.html

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.